Våga sälja hälsa

Våga sälja hälsa:

Det bästa med den här ljudboken är att den handlar om dig! Dig som så gärna vill, men inte riktigt vågar sälja hälsa, skönhet eller träning. Och det sämsta med Våga sälja hälsa är att du inte hört den ännu. Varför? Jo därför att den här boken verkligen kan hjälpa dig. På riktigt.

Den går steg för steg igenom vad du behöver veta och kunna. Och den har ett bästa till! Den innehåller övningar som är anpassade för just dig. För att just du ska kunna lyckas. Jag sa ju att den handlar om dig!

Och, vet du vad – den har fler fördelar. Du behöver inte ta dig tid att läsa. Du kan lyssna i bilen, eller på tåget. Lyssna medan du tränar eller diskar. Den här boken förklarar också något ganska fantastiskt – att du redan är en superhjälte!

Jag har själv jobbat sedan 1985 med vård och omsorg. Och sedan 2011 med försäljning på fritiden inom hälsa. Logiskt sett borde jag vara ganska kunnig, eller? Nu har jag i vilket fall som helst passerat ”ganska”, eftersom jag lyssnat på Våga sälja hälsa. Jag fick till och med en bonus samma dag som jag hörde den här glada boken. Ja, den gör dig glad! Bonusen var en förfrågan om att hålla föreläsning. Och då hade jag inte gjort mer än just lyssnat!

Du kan också få en bonus! Genom att klicka på den röda länken (texten) nedan kan du ladda ner din kopia av Våga sälja hälsa för ett fantastiskt pris!

Ditt exemplar av ljudboken Våga sälja hälsa

(klicka på texten/länken ovan)

Rekommenderas/lästips av © Patrik Ek, 2022.

www.succek.com

Annons

En reaktion på ”Våga sälja hälsa

  1. Pingback: Fina recensioner för Våga sälja hälsa – Så här säger lyssnarna och läsarna - Max Söderpalm

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.