Carina Sethsson gjorde mig frisk!

Carina Sethsson gjorde mig frisk!

2015 hade jag redan varit sjuk så ofta att jag i princip var sjuk alltid. Jag var extremt trött, oavsett hur jag sov. Jag kunde med största svårighet fokusera och komma ihåg. De flesta lederna var svullna och/eller gjorde väldigt ont. Mina händer var så kallade klohänder. Jag kunde alltså knappt räta ut dem eller knyta dem ordenligt. Dessutom hade jag den ena allvarliga infektionen efter den andra. Jag var 100% sjukskriven närapå konstant. Och jag hade en konstant sjukdomskänsla som var tung som bly. Jag gick från den ena till den andra läkaren. Ingen begrep vad som drabbat mig.

 

Det tog två år innan en reumatologisk expert hittade en diagnos. Jag har HUVS, en väldigt sällsynt autoinflammatorisk sjukdom (mindre än 50 kända fall i Sverige). Förutom de symtom jag beskrivit kan jag jämföra med allergi som också är en sjukdom där kroppen kan angripa sig själv. Mycket litet är känt och forskat om denna sjukdom, så all min medicinska behandling var experimentell. Kortison var det enda som bevisligen hjälpte, men den har också mycket biverkningar. Jag kämpade mig igenom mediciner som påverkade immunförsvaret negativt. Med förhoppningen att kroppen skulle sluta angripa sig själv. Men ingenting verkade hjälpa långsiktigt. Alla behandlingar verkade bara kortare perioder.

 

Jag kom i kontakt med Carina Sethsson och hennes healing team. Därefter fick jag fick min första behandling av dem i augusti 2020. Redan efter två, tre behandlingar- så tvärvände alla mina symtom! Efter att ha mått SÅ dåligt under hela sommaren, så började jag plötsligt må tillräckligt bra för att min läkare skulle bli glatt överraskad! Jag kunde börja arbetsträna i slutet av september! Helt fantastiskt! Det känns som att ha blivit en helt ny människa. Jag rekommenderar vem som helst att testa Carina Sethssons behandling! www.naturally4.webnode.se

Rekommenderas av © Patrik Ek, 2020.

www.succek.com

 

2 reaktioner på ”Carina Sethsson gjorde mig frisk!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.