Hur Man Överlever Livet

Föreläsningen Hur Man Överlever Livet

Utbildningen som bygger på föreläsningenSpecialpris: endast 300 kr ,som också kan göras som Coaching (livscoach) fråga om pris, eller Workshop, fråga om pris

Hur man överlever livet: Livet går upp och ner för oss alla. Det är en del av livet som utvecklar oss och leder oss vidare. Men det händer att livet vänds helt upp och ner och inget ser plötsligt ut at kunna bli som förut. Det har vi sett nu under viruskrisen, då du inte ens kan nämna corona utan att väcka starka känslor.

Människor är antingen rädda eller trötta på att höra talas om det. För att inte tala om alla restriktioner som håller oss tillbaka. Och på tal om tillbaka har jag blivit något av en specialist på att klara sig förbi massiva hinder som håller mig tillbaka. Jag upptäckte personlig utveckling omkring 2011. Jag blev mycket exalterad av detta fyndoch såg genast att livet skulle kunna fyllas med guld och gröna skogar med hjälp av personlig utveckling.

Så jag satte igång att jobba hårt med mig själv som försökskanin. Med hjälp av PU kunde jag programmera om mig från att vara medioker till fantastisk.Jag jobbar förfarande med PU, men min inställning till vad det kan vara har ändrats ganska rejält. Från en magi som kunde ge mig allt jag drömde om till ren överlevnad! 

Så nu kan jag alltså berätta om hur man överlever livet, utan att ha levt i 80 år eller mer-csom jag annars misstänker behövs för att verkligen kunna hävda sig personligt utveckladså mycket att man kan lära andra om det. Det visade sig vara oerhört värdefullt för migunder livets gång att jag jobbat så hårt med personlig utveckling. Många gånger om till och med! Jag ska inte berätta om alla dessa tillfällen,bara säga att jag blev en slags specialist på att misslyckas. 

2015 fick jag en mycket märklig och riktigt jobbig sjukdom som heter HUVS. Det finns ungefär 50 kända fall i Sverige. Det var väldigt svårt att hitta rätt diagnosoch ännu svårare att hitta rätt medicinering. Jag har varit heltidssjuk i stort sett hela tidensedan jag drabbades och inte orkat så mycket mer än ligga hemma och må riktigt dåligt. HUVS är en autoimmun sjukdom som också är en autoinflammatorisk vaskulit.

Alla dessa konstiga ord innebär att kroppen bildar egna inflammationer överallt, en katastrofal hudkostym,väldigt låg energi och samma symtom som vid reumatism. 2018 var jag mer på sjukhus än hemma. 2019 i oktober började jag plötsligt må bättre och kunde arbetsträna några månader, innan jag blev mycket sämre igen. 

Hur har jag då klarat mig igenom detta? Genom att använda ett enkelt verktyg som jag själv uppfunnit: en uppslagsbok och guide om personlig utveckling i din egen hand!

Helt enkelt ”PU på dina fem fingrar.” Om du följer varje fingers uppmaning kan du klara i stort sett vad som helst! 

# Tummen- Gör alltid ditt bästa, gör aldrig så gott du kan.

# Pekfingret- Gör det eller gör det inte, försöka finns inte.

# Långfingret- Håll alltid dina löften och håll fast vid dina beslut, ge aldrig löften och ge aldrig beslut som du inte kan hålla. Varken för andra, eller dig själv.

# Ringfingret- Ge aldrig upp och du kommer finna guldet till slut, ger du upp finner du ingenting.

# Lillfingret- Ta vara på de många små goda handlingarna och sakerna, många små läggs ihop och blir allt större! Till sist går de inte att stoppa!

Vill du veta mera om detta? Det finns en hel utbildning i samma stil! Kontakta i så fall Patrik Ek: 0722-282447 succek@outlook.com

Hemsida, också i samma stil: http://www.succek.comSuccek.com finns också på flera medier- se kontakter!

© Patrik Ek, 2020 & 2032

http://www.succek.com 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.