Ja – boken som VERKLIGEN gör dig glad!

JA – Boken som VERKLIGEN gör dig glad!

Pandemi. Krig. Chockpriser på bensin, el och matvaror.

– Hur ska man kunna bli glad av allt detta?

– Ja, varför inte läsa en bok som gör dig glad? Den till och med HETER så.

– Kan man verkligen bli glad av att läsa en bok?”

– Varför tror du att feelgood säljer så bra? De är en tuff konkurrent till deckarna.

– Finns det inte tillräckligt med själv-hjälps-böcker?

Det fina med ”JA boken man blir glad av” är att det spelar ingen roll vad du svarar på detta.

Om du svarar ja det finns det, så kan jag glädja dig med att du inte behöver läsa alla – det räcker med denna!

Om du svarar nej, så är du redan glad för att här kommer en till! Här får du nämligen tips och stöd från hela 12 olika författare om hur du kan känna dig glad. De kommer var och en ge sin personliga vinkel och du kan välja vad som passar just dig bäst.

Eller så kan du pussla ihop en egen lösning med bitar från alla 12 lösningarna! Och de som skriver är inte vilka som helst, nej de har var och en gått från klarhet till klarhet och hjälper dagligen andra att utvecklas.

Och vet du vad? De tog inte ens betalt för sin medverkan, utan boken bidrar istället till ALS- forskningen. Så du hjälper alltså både dig själv och andra genom att köpa JA boken!

Både vetenskapligt och personligt

Vissa av författarna beskriver mer vetenskapligt och andra mer personligt, så bara där är bredden och möjligheterna stora! Själv fastnade jag särskilt för Lill Öst, eftersom hon skriver om min favoritlag. Nämligen Attraktionslagen!

Det är en verkligt häftig lag, som innebär att du bokstavligen kan dra till dig det du önskar, eller som hon säger ”Skapa glädje!”

Jag gillade även Nina Jansdotter lite extra, eftersom hon går lite utanför boxen och säger att du behöver kunna säga NEJ, för att kunna säga JA.

– Ja och nej hänger ihop som ebb och flod”, säger hon bland annat.

Och det tror jag verkligen också. För att kunna säga ja till det positiva så måste ett positivt nej också finnas med ibland.

Så vill du faktiskt känna dig glad så rekommenderar jag dig verkligen att köpa den här boken och läsa den så snart som möjligt! För jag hävdar att detta är: JA – Boken som VERKLIGEN gör dig glad

Rekommenderas av (C) Patrik Ek, 2022. http://www.succek.com

Antal besökare

  • TOTALT ANTAL SIDVISNINGAR: 1

Följ på Facebook

Sälja Hemifrån – Du får en gratis ljudbok

Röster om Max

https://www.youtube.com/subscribe_embed?usegapi=1&channelid=UCTwZ-zUxRKvxYlvoZQ9Zl1g&layout=default&count=default&theme=default&origin=https%3A%2F%2Fsoderpalm.nu&gsrc=3p&ic=1&jsh=m%3B%2F_%2Fscs%2Fabc-static%2F_%2Fjs%2Fk%3Dgapi.lb.sv.eOGouHCIPTw.O%2Fd%3D1%2Frs%3DAHpOoo_fT0BHr47WQ4osQh37YqEyucZG7Q%2Fm%3D__features__#_methods=onPlusOne%2C_ready%2C_close%2C_open%2C_resizeMe%2C_renderstart%2Concircled%2Cdrefresh%2Cerefresh%2Conload&id=I0_1668589516758&_gfid=I0_1668589516758&parent=https%3A%2F%2Fsoderpalm.nu&pfname=&rpctoken=42725734

SÖK EFTER: 

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Arkiv

Kategorier

Meta

Mina 12 böcker

© 2022 MAX SÖDERPALM
THEME BY JUSTGOODTHEMES.COM.BACK TO THE TOPSÖK EFTER:https://accounts.google.com/o/oauth2/postmessageRelay?parent=https%3A%2F%2Fsoderpalm.nu&jsh=m%3B%2F_%2Fscs%2Fabc-static%2F_%2Fjs%2Fk%3Dgapi.lb.sv.eOGouHCIPTw.O%2Fd%3D1%2Frs%3DAHpOoo_fT0BHr47WQ4osQh37YqEyucZG7Q%2Fm%3D__features__#rpctoken=1853292017&forcesecure=1

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.