Naturterapikort

Naturterapikort © Daniel Wilby

En ny början

För inte så länge sedan var jag och min fru på ett väldigt trevligt releaseparty och det gällde korten du kan se ovan. Den fantastiske Daniel Wilby presenterade sin uppfinning, som är ett smidigt verktyg för övningar och utmaningar för egenterapi i naturen. Vi fick också prova Naturterapikorten i det otroligt vackra Ulriksdals Trädgård. Det var en fantastisk upplevelse, som gav mig så mycket välbehövlig energi!

Men inte nog med detta- dessa kort ska också ingå i sortimentet för Succek.com och Fias Sagolika Skafferi! Det innebär att vi kan hjälpa just dig att få tag på dessa unika, vackra och hjälpsamma kort. För hjälpsamma är just vad Naturterapikorten är. För mig personligen innebär de den ny början. Jag behöver verkligen få komma ut och helas av naturen och denna resa har precis börjat.

Ni som har följt mig länge vet att jag hade en lång period då jag skrev ganska  mycket om min kamp mot en mycket jobbig sjukdom (som inte smittar). Det var kanske inte särskilt inspirerande och hörde väl inte hemma på en positiv hemsida/blogg. Men den kampen är hur som helst över, då jag till sist fick en medicin som hjälpte. Istället har jag fått Hjärntrötthet att bekämpa och nu när jag provat mitt andra kort från Naturterapikorten, så är det redan tydligt att den kommer att hjälpa mig!

Och jag är övertygad om att andra också kan finna sin hjälp, eller bara komma ut och må bra i naturen i största allmänhet! De senaste åren har varit jobbiga för många och de vet inte hur de ska hitta rätt. Den här kortleken kan vara precis vad de behöver! Det är också ett verktyg för att lära sig mer om naturen. Alltför många barn och vuxna sitter bara hemma och spelar, eller ser på tv!

KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ DINA EGNA NATURTERAPIKORT

© Daniel Wilby,

Rekommenderas av  Patrik Ek, 2022.

www.succek.com

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.