Mitt Liv som Drake del 2

Mitt Liv som Drake

ett utdrag del 2

 

Hej människa! Om du inte läst min,

draken Grauls inledning till berättelsen,

så hittar du den här

(klicka på länken ovan om du vill läsa del ett)

Kan jag på något vis bevisa att vi faktiskt existerar och inte är onda? Ja det kan jag. Denna värld som ni kallar Jorden, eller Tellus, hade för cirka 65,5 miljoner år sedan gott om drakar! Men ni kallar dem dinosaurier. Många av dem kunde flyga, men ni har inte ännu förstått att vissa även kunde spruta eld. Deras arvtagare fåglarna finns fortfarande här. Och här lever många reptiler som också är våra släktingar. Om du till exempel känner till skäggagamer och komodovaraner så vet du precis vad jag talar om. Sedan kan du konstatera att myter och berättelser om drakar finns i stort sätt över hela världen. Dessa berättelser är mycket lika varandra och ändå kommer de alla från en tid då människorna på olika sidor av Jorden inte hade någon kontakt med varandra. Hur är det möjligt? Jo för att de talar sanning, i stort sett i alla fall. Många av dessa myter hävdar ju tyvärr att vi är onda.

###### ##### ##### #####

Varför har det då blivit så? Till att börja med så har människor en medfödd rädsla för reptiler och för rovdjur. Vår storlek och vårt utseende inger inte så mycket förtroende i en människas ögon. Dessutom har denna tro om ondska förstärkts i modernare myter. Och tro är som sagt en mycket stark kraft. Jag vill inte gärna tala illa om någon tro, men de största bovarna i det här var tyvärr två av de största religionerna. Kristendom och Islam. Innan de blev så starka och antagligen kände ett hot och konkurrens från bland annat drakar, så hade deras folk bättre förståelse för drakars sanna natur. Jag upprepar att jag inte tycker om att tala illa om någon tro, eftersom jag är väldigt mycket för att den ska vara fri, men detta är fakta. Att tro ska vara fri är något ni människor tycks ha svårt att förstå. De modernare myter som började med medeltida hjälteberättelser och fortsatte med fantasy spred vidare tron om drakars så kallade ondska.

###### ##### ##### #####

De flesta av dessa religiösa och modernare myter hade svårt att sprida sig i Asien. Både Kina och Japan är ännu mycket mer positiva till drakar. De tror att vi för tur med oss. Är det sant? Nej egentligen inte, för det existerar varken tur eller otur. Men en drake kan definitivt hjälpa dig! Bevis för att vi är goda får du i den Asiatiska tolkningen av oss plus att vi är för smarta för att vara onda. Ondska är till för dem som inte begriper bättre. Där måste tyvärr finnas både godhet och ondska för att hålla balansen i universum. Det är i dagens läge demonerna som har hand om ondskan. Och därmed fick du veta att de tyvärr också finns. Men jag ska kanske påpeka att bara för att vi är goda betyder inte det att vi är lätta att ha att göra med. Vi är mycket kraftfulla i både magi och fysisk styrka och har stora krav på oss själva och dem vi hjälper.

###### ##### ##### #####

Om drakar i dag hade varit framförallt fysiska, som vi var på det ni kallar dinosauriernas tid så hade vi levt som rovdjur. Rovdjur, alltså köttätare är varken goda eller onda precis som växtätare. Vi är alla en del av livets cirkel och den så kallade djungelns lag ”äta eller ätas” gäller överallt. Men vi är också goda för att vi måste vara det. Drakar har också regler att följa, på samma sätt som människor har. Vi får inte använda vår styrka för att ”köra över” någon annan. Precis som en elefant aldrig skulle trampa på en mus. De flesta av oss drakar som ännu finns kvar finns bara delvis i er värld, i er dimension. Lyckligtvis har de flesta av era vetenskapsmän och kvinnor äntligen förstått att det faktiskt existerar andra dimensioner.

fortsättning följer troligen…

Gillar du Drakar?

Gå med i Allt om Drakar och lite till

klicka på länken ovan

 

© Draken Graul, 2020.

www.succek.com

En reaktion på ”Mitt Liv som Drake del 2

  1. Ping: Mitt Liv som Drake- ett utdrag, del 3 | Succek.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.