Men inte om det gäller din dotter!

Men inte om det gäller din dotter:

Efter tretton år i exil återvänder viceamiral Carl Gustaf Gilbert Hamilton till Sverige för att få resning i livstidsdomen. Genom sin gamle vän Erik Ponti hamnar han nu i ett nytt umgänge, där de närmaste vännerna är förre översten i Främlingslegionen, Pierre Tanguy, och hans fru polisöverintendent Ewa Tanguy.

Både Hamilton och Tanguy är fullständigt övertygade om att de aldrig mer i livet kommer att lyfta ett finger när det gäller militära insatser utomlands. Men det nya behagliga, fridfulla livet vänds helt över ände den dag en familjekatastrof drabbar dem.

Carl Hamilton använder alla sina gamla kunskaper som spionchef och Pierre mobiliserar vänner inom Främlingslegionen. Deras mål finns i Saudiarabien.

-Piratförlaget

”En rappt skriven berättelse där handlingen utspelas i ett rasande tempo. Det är fullt ös från första till sista sidan. Att författaren är en av Sveriges genom tiderna skickligaste journalister märks tydligt. Språket formligen piskar handlingen framåt. … Fram till sista sidan lyckas Jan Guillou hålla spänningen vid liv. Han är utan tvekan en av Sveriges främsta äventyrsberättare… en högst läsvärd och också tänkvärd bok om tillståndet i dagens värld.”

-Lennart Johnsson, Sjömannen

lästips av © Patrik Ek, bild och text Piratförlaget

samt Lennart Johnsson, 2019.

www.succek.com

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.